Friday, August 5, 2011

Kelab Blogger :D

Assalamualaikum.

Hai-2. Hari ni penat plus plus. Baru elok dari demam, and actually saya MC dua hari. So, tak sekolah jugak hari ni. Actually kalau puasa duduk rumah lagi penat lah, so better pergi sekolah rasa cepat je masa berlalu. Kalua online lagi rasa cepat. Huahua. And Aina Yasmin, sorry sebab aku tak dapat join prefect meeting untuk yang first time. Erkk, tak disengaja kan weh. This time demam sangat teruk.

Okay, so bila dah duduk rumah tak ada kerja. Ada kerja actually ! Study, next week Penilaian 3. Tapi tak buka buku lagi. So hari ni online je. Tapi more on Blog :) Okay, fyi, ada satu group ni dekat FB ' KELAB BLOGGER'. Okay guys, it was fun, boleh kenal lagi ramai blogger :) So, hari ni banyak habis kan masa follow blog orang :) Blogwalking lah banyak hari ni. And followers bertambah after join that group :) Best !

2 comments:

  1. jom blogwalking to my blog... http://rudynizam.blogspot.com/2011/08/hari-ni-hr-khamis.html

    ReplyDelete